Använda hörlurarna med en Apple®-enhet

Alla Bose®-headset för Apple-enheter har en liten inbyggd fjärrkontroll med mikrofon. Detta gör att du enkelt kan besvara/avsluta samtal och kontrollera volymen.

Obs! Alla funktioner kanske inte finns tillgängliga för alla Apple-produkter.

Fjärrkontrollen och mikrofonen passar bara för iPod nano® (4:e generationen och senare), iPod classic® (120 GB och 160 GB), iPod touch® (2:a generationen och senare), iPhone® 3GS och senare samt för iPad®. Fjärrkontrollen fungerar med iPod shuffle® (tredje generationen eller senare). Ljud stöds i alla iPod®-modeller och iPad.

Kontroller på hörlurarna

Obs! Produktens utseende kan variera något.

Basfunktioner

höja volymen:
tryck och släpp upp knappen +.

minska volymen:
tryck och släpp upp knappen -.

Samtalsfunktioner

Nedanstående åtgärder utför du med svara/avsluta-knappen. Tryck alltid mitt på knappen – inte på sidan.

besvara ett samtal:
tryck och släpp.

avsluta ett samtal:
tryck och släpp.

avvisa inkommande samtal:
håll knappen nedtryckt i två sekunder. släpp.

växla till ett inkommande eller parkerat samtal och parkera aktuellt samtal:
tryck och släpp för att växla till ett inkommande samtal. tryck och släpp upp en gång för att gå tillbaka till föregående samtal.

växla till ett inkommande samtal eller ett parkerat samtal och avsluta aktuellt samtal:
håll knappen nedtryckt i två sekunder. släpp.

använda röstkommandon:
tryck och håll ned svara/avsluta-knappen. i bruksanvisningen som medföljer din iphone finns information om kompatibilitet och hur du använder funktionen.

Obs! På svara/avsluta-knappen sitter också mikrofonen.

Funktioner för medieuppspelning

spela upp eller pausa ljudspår och video:
tryck och släpp.

hoppa till nästa ljudspår eller kapitel:
tryck och släpp snabbt två gånger.

spola framåt:
tryck och släpp snabbt två gånger. håll den andra tryckningen.

gå till föregående ljudspår eller kapitel:
tryck och släpp snabbt tre gånger.

spola tillbaka:
tryck och släpp snabbt tre gånger. håll den tredje tryckningen.