Gratis frakt och gratis retur
 

Använda QC®15-kabeln med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon

Klicka på länkarna nedan om du vill veta mer om den här kabeln (som vi började sälja tillsammans med QC15 den 16 juni 2011).

Klicka på ovanstående flik för reservdelar och tillbehör om du vill köpa en QC®15-kabel med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback