Använda radion

Sätta på radion

På fjärrkontrollen håller du in FM/AM för att sätta på den senast valda FM- eller AM-stationen. Tryck på FM/AM igen för att växla mellan FM och AM.

När radion är på visas information om radiokanalen under klockan.

Välja radiokanal

Tryck på FM/AM för att växla mellan FM och AM.

Information på skärmen

När du trycker på FM/AM, Seek/Track eller Tune/MP3 för att ställa in en radiokanal visas frekvensen mitt på skärmen.

FM/AM

Seek/Track

Tune/MP3

Obs! Fem sekunder efter att du släpper FM/AM, Tune/MP3 eller Seek/Track visas klockan mitt på skärmen igen och radiofrekvensen under den.

Fjärrkontrollsknapparnas radiofunktioner:

• Seek/Track bakåt: Tryck för att hitta en kanal med en lägre frekvens och stark signal.
  • Seek/Track framåt: Tryck för att hitta kanal med en högre frekvens station och stark signal.
  • Tune/MP3 <: Tryck för att ställa in en lägre frekvens manuellt. Eller håll in för att snabbt bläddra nedåt i frekvensbandet.
  • Tune/MP3 >: Tryck för att ställa in en högre frekvens manuellt. Håll in om du snabbt vill bläddra uppåt i frekvensbandet.

Obs! Om AM-mottagningen är svag kan du rotera Wave®-musiksystemet medurs eller moturs för att förbättra AM-mottagningen. Om FM-mottagningen är svag ska du kontrollera att elkabeln är utsträckt så mycket som det går. Installera en extern FM-antenn för att förbättra FM-mottagningen.