Använda pekplattan

Gäller:

Det sitter en tryckkänslig kontroll på ovansidan av Wave®-radion. När du placerar handen på den pekplattan kan du stänga av eller sätta på systemet, aktivera snooze funktionen och återställa larmet för nästa dag.

Stänga av och sätta på radion

Du slår på systemet genom att placera handen på pekplattan. Den sitter framtill i mittdelen på systemets ovansida. Den källa du lyssnade på senast spelas då upp. Tryck på pekplattan om du vill stänga av den källan.

Använda snoozefunktionen

Tryck på pekplattan om du vill aktivera snoozefunktionen.

"SNOOZE" visas under hela snoozetiden och när tiden är slut hörs larmet på nytt.

Du återställer larmet för nästa dag genom att hålla handen på pekplattan i minst två sekunder. Det gör du alltså efter det att du har använt snoozefunktionen.

Stänga av och sätta på pekplattan

Du kan stänga av pekplattan om du inte vill använda den. Så här gör du det:

på fjärrkontrollen håller du in alarm setup tills "-setup menu-" visas.

Alarm Setup

tryck på tune/playlist > sju gånger tills "touch pad-" visas.

Tune/Playlist >

tryck på time - eller time + för att välja "off" (av) eller "on" (på). inställningsmenyn stängs automatiskt efter tio sekunder

Time -

Time +