Använda USB-nyckeln

Datorn ansluts automatiskt till den trådlösa Bose®-datorhögtalaren när du sätter in USB-nyckeln i en USB-port.

Knappen för att koppla ur/återansluta

Tryck på "koppla ur/återanslut"-knappen när du vill koppla ur eller återansluta den trådlösa Bose-datorhögtalaren.

Strömlampan sitter på "koppla ur/återanslut"-knappen. Här visar vi hur USB-nyckeln samspelar med den trådlösa Bose-datorhögtalaren.

Strömlampa

av:
usb-nyckeln saknar ström

blinkar långsamt:
ström finns och nyckeln är klar att anslutas till den trådlösa bose-datorhögtalaren

blinkar snabbt:
anslutningen etableras

på:
ansluten till den trådlösa bose-datorhögtalaren.