Använda videoutdata

När du använder en dockad iPhone® eller iPod® med videofunktion, kan du via VIDEO OUT-utgången få en kompositvideosignal för tv-apparater och datorskärmar.

Gör så här:

Koppla in ena änden av kompositkabeln (ingår inte) i VIDEO OUT-uttaget på baksidan av SoundDock-systemet.

Koppla in andra änden av kabeln i en videoingång på tv:n eller datorskärmen. Se till att använda rätt videoingång på tv:n.