Använda röstanvisningar

Röstanvisningarna vägleder dig genom Bluetooth®-ihopparningen, informerar dig om batterinivån och identifierar enheter när de ansluts.

Röstanvisningar

• Samtalsaviseringar: En röstanvisning meddelar inkommande samtal och samtalsstatus.
  • Batterimeddelanden: Varje gång du slår på Frames hörs en röstanvisning om den aktuella batterinivån. När Frames används och batterinivån är låg hörs en röst som informerar dig om det och uppmanar dig att ladda produkten.

Avaktivera röstanvisningar Du aktiverar och avaktiverar röstanvisningar i Bose Connect-appen.

Obs! Om röstanvisningar inaktiveras så inaktiveras även aviseringar.

• Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth-produkter.
  • Tryck på inställningsikonen för att öppna produktens inställningsmeny. Obs! Svep till vänster eller höger för att hitta Frames om du har flera Bose Bluetooth-produkter och tryck på Inställningar.
  • Använd växlingsknappen bredvid Röstanvisningar för att aktivera (till höger) eller avaktivera (till vänster) röstanvisningar.