KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda hörlurarna

Sätta på enheten

Skjut strömbrytaren mot On (på) på kontrollmodulen. Hörlurarna sätts på i brusreduceringsläget vilket minskar det mest av det ljud som du har omkring dig.

Obs! När hörlurarna är avslagna kommer de fortfarande att kunna leverera ljud. Du får den bästa ljudkvaliteten om de är påslagna.

Ändra läge

byt till aware-läget genom att trycka på lägesknappen på fjärrkontrollens ena sida. då släpps vissa ljud igenom, till exempel ljudet från den omgivande trafiken.

Lägesknapp

Ansluta hörlurarna

Du kan ansluta Bose® QuietComfort® 20-hörlurarna till 3,5 mm-standarduttaget på de flesta smarttelefoner och bärbara enheter (till exempel iPod®).

Besvara och avsluta samtal

hörlurarna levereras med en lättåtkomlig knapp för att besvara och avsluta samtal. här finns även mikrofonen. tryck på svara/avsluta-knappen när du vill besvara eller avsluta ett samtal.

Svara/avsluta

Obs! På vissa telefoner måste du trycka två gånger eller hålla ned svara/avsluta-knappen i några sekunder.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback