Använda hörlurarna med en Apple®-enhet

Alla Bose®-hörlurar som utformats för användning med Apple-enheter har en liten fjärrkontroll med inbyggd mikrofon på hörlurskabeln. Med den besvarar du och avslutar enkelt samtal samt reglerar volymen.

Obs! Alla fjärrkontrollsfunktioner fungerar inte med alla Apple-produkter.

En lista över enheter som fungerar med fjärrkontrollen och mikrofonen finns i Apple-kompatibla enheter. Alla iPod®-modeller fungerar med ljud. Den senaste versionen av iPod-programmet krävs.

Kontroller

Obs! Produktens utseende kan variera något.

Grundläggande funktioner

höja volymen:
tryck och släpp upp knappen +.

sänka volymen:
tryck och släpp upp knappen -.

Samtalsfunktioner

Följande kräver att du använder svara/avsluta-knappen. Tryck på mitten av knappen och tryck den rakt ner för att enheten ska fungera som den ska.

besvara ett samtal:
tryck ner och släpp upp.

avsluta ett samtal:
tryck ner och släpp upp.

avvisa inkommande samtal:
håll ner i 2 sekunder och släpp upp igen.

växla till ett inkommande eller parkerat samtal och parkera pågående samtal:
tryck ner och släpp upp för att växla till inkommande samtal. tryck ner och släpp upp en gång till för att gå tillbaka till det första samtalet.

växla till ett inkommande samtal eller ett parkerat samtal och avsluta pågående samtal:
håll ner i 2 sekunder och släpp upp igen.

använda röstkommandon:
håll ner svara/avsluta-knappen. i användarhandboken till din iphone finns information om kompatibilitet och hur du använder funktionen.

Använda hörlurarna med en Apple®-enhet

Obs! Mikrofonen sitter i svara/avsluta-knappen.

Funktioner för medieuppspelning

spela upp eller pausa ljudspår och video:
tryck ner och släpp upp.

hoppa till nästa ljudspår eller kapitel:
tryck ner och släpp upp två gånger i snabb följd.

snabbspola framåt:
tryck ner och släpp upp knappen två gånger i snabb följd, andra gången fortsätter du att hålla ner den.

gå till föregående ljudspår eller kapitel:
tryck ner och släpp upp tre gånger i snabb följd.

spola tillbaka:
tryck ner och släpp upp knappen tre gånger i snabb följd, tredje gången fortsätter du att hålla ner den.