Använda hörlurarna med en Samsung Galaxy-enhet

Alla Bose®-hörlurar som utformats för användning med Samsung-enheter har en liten fjärrkontroll med inbyggd mikrofon på hörlurskabeln. Med den besvarar du och avslutar enkelt samtal samt reglerar volymen.

Obs! "S"-märket på fjärrkontrollens baksida visar att hörlurarna är tänkta att användas med Samsung Galaxy-enheter. Alla fjärrkontrollsfunktioner fungerar inte med alla modeller. I användarhandboken till din Samsung Galaxy kan du se om fjärrkontrollen fungerar med din modell.

Grundläggande funktioner

höja volymen:
tryck ner och släpp upp knappen +

sänka volymen:
tryck ner och släpp upp knappen -

besvara eller avsluta ett samtal:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen

avvisa inkommande samtal:
håll ner svara/avsluta-knappen i cirka två sekunder och släpp sedan upp den.

växla till ett inkommande eller parkerat samtal och parkera pågående samtal:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen en gång under pågående samtal. tryck ner och släpp upp en gång till för att gå tillbaka till det första samtalet

växla till ett inkommande samtal eller ett parkerat samtal och avsluta pågående samtal:
håll ner svara/avsluta-knappen i cirka två sekunder under pågående samtal och släpp sedan upp den

använda röstkommandon:
håll ner svara/avsluta-knappen. mer information om röstkommandon finns i användarhandboken till samsung galaxy-enheten

Funktioner för medieuppspelning

spela upp eller pausa ljudspår och video:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen

hoppa till nästa ljudspår eller kapitel:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen två gånger i snabb följd

snabbspola framåt:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen två gånger i snabb följd, andra gången fortsätter du att hålla nere knappen