Använda hörlurarna med en Samsung Galaxy-enhet

Alla hörlurar från Bose® som konstruerats för Samsung-enheter har en liten inbyggd fjärrkontroll med mikrofon. Det ger enkel åtkomst till svara/avsluta-knappen och volymreglaget.

Obs! S-märkningen på fjärrkontrollens baksida anger att hörlurarna har konstruerats för att användas med Samsung Galaxy-enheter. Vissa fjärrkontrollsfunktioner kan kanske inte användas med alla modeller. I användarhandboken till din Samsung Galaxy kan du se om fjärrkontrollen fungerar med din modell.

Basfunktioner

höja volymen:
tryck ner och släpp upp knappen +

sänka volymen:
tryck ner och släpp upp knappen -

besvara eller avsluta ett samtal:
tryck och släpp upp svara/avsluta-knappen.

avvisa inkommande samtal:
håll ner svara/avsluta-knappen i cirka två sekunder och släpp sedan upp den.

växla till ett inkommande eller parkerat samtal och parkera pågående samtal:
tryck och släpp upp svara/avsluta-knappen under pågående samtal. tryck och släpp upp en gång för att gå tillbaka till föregående samtal.

växla till ett inkommande samtal eller ett parkerat samtal och avsluta pågående samtal:
håll ned svara/avsluta-knappen i cirka två sekunder under pågående samtal och släpp sedan upp den.

använda röstkommandon:
håll ner svara/avsluta-knappen. mer information om röstkommandon finns i användarhandboken till samsung galaxy-enheten

Funktioner för medieuppspelning

spela upp eller pausa ljudspår och video:
tryck och släpp upp svara/avsluta-knappen.

hoppa till nästa ljudspår eller kapitel:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen två gånger i snabb följd

snabbspola framåt:
tryck ner och släpp upp svara/avsluta-knappen två gånger i snabb följd, andra gången fortsätter du att hålla nere knappen