Använda hörlurarna

Sätta på hörlurarna

Sätt på så här: Tryck på strömknappen/Bluetooth®-knappen tills batteriindikatorn lyser grönt, gult eller rött (beroende på batteriets laddningsnivå).

Stäng av så här: Håll in strömknappen/Bluetooth-knappen tills batteriindikatorn blinkar tre gånger och släcks. Du hör också avstängningssignaler som anger att hörlurarna har stängts av.

Använda reglerbar brusreducering

När du slår på hörlurarna första gången är brusreducering helt aktiverat. Om du vill släppa in lite eller allt ljud omkring dig kan du reglera brusreduceringen med knapparna på den inbyggda fjärrkontrollen.

• Håll in ▲ om du vill höja brusreduceringen

• Håll in ▼ om du vill sänka brusreduceringen