KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda fjärrkontrollen

Gäller:

Använd knapparna på den medföljande fjärrkontrollen för att aktivera högtalarfunktionerna:

Bose TV Speaker-fjärrkontroll
Strömbrytare
  • Tryck här för att sätta på och stänga av högtalaren
  • Håll knappen intryck i ca fem sekunder för att aktivera eller inaktivera den automatiska väckningsfunktionen, så att högtalaren slås på automatiskt när du spelar upp ljud via optiska anslutningar eller AUX IN-anslutningar. En påslagningssignal ljuder när enheten har anslutits och en avstängningssignal ljuder när anslutningen inaktiverats
Volume up and Volume down button

Höj eller sänk volymen genom att trycka på eller hålla + eller - intryckt

Knappen för att stänga av/sätta på ljudet

Tryck för att stänga av eller sätta på ljudet

TV-knappen

Tryck för att styra TV:n med knapparna På/av, Volym eller Stäng av ljud

Bluetooth-knapp
  • Tryck här för att styra den anslutna Bluetooth-enheten med hjälp av knapparna Volym eller Stäng av ljud
  • Håll knappen intryck i ca en sekund för att göra Bluetooth-enheterna anslutningsbara med högtalaren
  • Håll knappen intryck i ca tio sekunder för att rensa bort tidigare anslutna Bluetooth-enheter från minnet. När det är klart ljuder en signal
Basjusteringsknappen
  • Justera basen genom att trycka på BAS och använd sedan knapparna + och - för att höja eller sänka basen. Tryck på BAS igen för att bekräfta när du är klar
  • Om du vill använda en standardbasinställning håller du BAS-knappen intryckt tills högtalarens lampa börjar blinka
Knappen för dialogläget
  • Tryck här för att aktivera dialogläget för aktuell källa. Källans lampa lyser grönt när läget har aktiverats
  • Om du har monterat din högtalare på väggen håller du knappen intryckt i fem sekunder för att aktivera Wall EQ. En påslagningssignal ljuder när enheten har anslutits och en avstängningssignal ljuder när anslutningen inaktiveras