Visa digitala foton

Lifestyle®-systemet kan visa bildfiler (endast jpg- eller jpeg-format) från en USB-lagringsenhet som ansluts till konsolen.

När du väljer USB-källan öppnas mappen och bildfilsnamnen högst upp i listan till vänster. När du väljer en mapp visas dess innehåll.

Använd följande kontroller för att visa digitala foton:

Knappsatsfunktioner för navigeringskontroll

uppåtpil: uppåt ett alternativ på menyn (tryck och håll för att upprepa)

nedåtpil: nedåt ett alternativ på menyn (tryck och håll för att upprepa)

vänsterpil: uppåt en mappnivå eller avsluta och återgå till mappvisning (om du tittar på ett bildspel)

högerpil: nedåt en mappnivå

ok-pil: nedåt en mappnivå (om en mapp är markerad) eller spela upp ett bildspel (om en bildfil är markerad)

meny: uppåt en mappnivå eller avsluta och återgå till mappvisning (om du tittar på ett bildspel)

sida upp: uppåt nio menyalternativ

sida ned: nedåt nio menyalternativ

avsluta: avsluta bildspel och återgå till mappvisning

Knappsatsfunktioner för uppspelningskontroll

spela: spela upp bildspel för markerad mapp

stopp: avsluta bildspel och återgå till mappvisning

hoppa framåt: nästa bild

hoppa bakåt: föregående bild