Visa pulsfrekvensen i en träningsapp

När hörlurarna har anslutits till den mobila enheten kan du visa pulsfrekvensen i många populära träningsappar. Du börjar med att ställa in hörlurarna som pulsmätare i träningsappen. Eftersom detta går till på olika sätt i olika appar vill vi ge dig några tips om hur du ställer in hörlurarna i appen:

• Under konfigurationen ska du behålla lurarna i öronen och se till att inga andra enheter med pulsmätare finns i närheten.
  • Öppna träningsappens inställningsmeny och leta upp menyn ”Devices” (enheter), ”Hardware” (maskinvara) eller ”Heart Rate Monitor” (pulsmätare). Välj ”Search for sensor” (sök efter sensor) eller ”Auto-connect” (anslut automatiskt).
  • I vissa träningsappar måste du välja ”HR-Bose SoundSport Pulse” som pulsmätare i enhetslistan.
  • I vissa träningsappar måste du välja ”Start workout” (börja träna) för att visa pulsfrekvensen.
  • Se till att den vänstra luren sitter ordentligt i örat under hela träningspasset.
  • Se efter på hjälpmenyn i träningsappen om du vill veta mer om hur du ansluter till en pulsmätare.

Obs! I vissa träningsappar krävs en betalprenumeration för att visa detaljerade pulsdata.