Volymindikatorn är inte synkad mellan enheten och hörlurarna

vid bluetooth-anslutning är det möjligt att volymsynkroniseringen mellan hörlurarna och ios-enheten inte fungerar. i sådana fall kan volymknappen användas som vanligt, men volymen visas inte korrekt på enheten.

Prova följande för att lösa problemet:

Slå av och på hörlurarna.

I maj 2013 släpptes en programuppdatering som bidrar till att lösa problemet. Gå till uppdateringscentret för Bose®-system om du behöver uppdatera hörlurarna