KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Ta på och justera headsetet

Ta på headsetet på rätt sätt

Det är viktigt att headsetet sitter ordentligt, både för att det ska kännas bekvämt och för att brusreduceringen ska fungera optimalt. Här följer några riktlinjer:

Ta hjälp av märkningen på vänster (L) och höger (R) sida ovanför öronkåporna.

När du sätter på headsetet ska du ta ett lätt tag kring varje öronkåpa och justera den så att kudden hamnar helt över örat. Du bör känna ett lätt och jämnt tryck runt hela örat.

Justera huvudbågen så att den sitter bekvämt på huvudet.

Gör de sista justeringarna då headsetet är påslaget i en bullrig miljö. I mycket bullriga miljöer, till exempel vid flygstart, kan du märka av att brusreduceringen försämras en kort stund. Det beror på att headsetet kompenserar för en tillfällig tryckförändring.

Information om passform

Ett lågt, mullrande ljud eller korta, upprepade avbrott i brusreduceringen kan bero på att headsetet inte sitter på ordentligt eller på att öronkåpornas portar har blockerats. Under en lång flygtur känner du kanske av ett lätt tryck. Det kan lindras genom att du justerar huvudbågens position. Allteftersom du använder headsetet kommer du att få en känsla för hur det bör låta och kännas.

Mikrofonens placering

Mikrofonens placering är viktig för tydlig kommunikation. Gör följande justeringar med headsetet på huvudet:

Ta tag i mikrofonen med fingrarna och för den uppåt eller nedåt tills den är i nivå med din mun.

Dra mikrofonen inåt mot läpparna. Placera mikrofonen med delen du talar i riktad inåt, drygt 1 cm från läpparna. Mikrofonen är inte helt centrerad framför munnen.

Se till att den sida du talar i riktas mot läpparna. Dra inte ihop läpparna.

Klädklämmor

Kontrollmodulens kabel har två klädklämmor. Med klämmorna kan du fästa headsetkabeln på kläderna, en säkerhetssele eller en ficka i flygplansdörren.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback