Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Varför fortsätter radion att spela samma kanal varje gång jag trycker på ett förval?

  • Kontrollera att du inte håller förvalsknappen intryckt när du vill välja en kanal. Tryck ner och släpp upp knappen snabbt när du vill välja en kanal. Om du håller knappen intryckt i mer än en sekund eller två kopplas den aktuella kanalen till det förvalsnumret.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback