Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Varför blinkar LED-lampan på hörlurarna?

  • Du behöver sannolikt byta batteri. LED-lampan blinkar när batteriet har ungefär fem timmars laddning kvar. Byt batteri när LED-lampan blinkar.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback