Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Varför blinkar LED-lampan på hörlurarna?

  • Batteriet behöver kanske laddas. Prova att ladda batteriet. Det tar cirka två timmar att helt ladda ett fullständigt urladdat batteri

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback