SoundLink® around-ear Bluetooth®-hörlurar

Försäljning från 2015 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ladda hörlurarna

Ta reda på hur du laddar batteriet i hörlurarna så att du kan använda dem när du är ute och rör på dig.

Så här laddar du batteriet:

Obs! Bluetooth®-modulen fungerar inte under laddning.
  1. Stäng av produkten
  2. Anslut en USB-kabel från Bluetooth-modulen till en USB-laddare. Batterilampan blinkar gult under laddning och lyser med fast grönt sken när batteriet är laddat.

Obs! Normalt laddas batteriet helt på cirka 3 timmar. Det varierar beroende på laddningsnivån och vilken laddare som används.

Om du ansluter batteriet över natten laddas det inte för mycket

Litiumbatterier har en inbyggd funktion för automatisk avstängning när  en nollladdning är återställd dto förhindrar att batteriet överladdas. Även om batteriet fortfarande är anslutet måste batterinivån sjunka under en viss punkt för att laddningen ska utlösas igen.