QuietComfort 35 I trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Styr uppspelningen

Produktens transportkontroller (dvs. spela upp/pausa, stoppa och hoppa framåt/bakåt) kan styra ljuduppspelningen på den anslutna enheten. Det här är praktiskt när du enkelt vill styra uppspelningen av den anslutna enheten direkt från Bose-produkten.

Uppspelning och telefonsamtal

Playback actions Headphone operation
Spela upp eller pausa Tryck på flerfunktionsknappen icon en gång
Tryck snabbt på multifunktionen för att spola framåt icon två gånger
Snabbspolning framåt trycker du snabbt på flerfunktionsknappen icon knappen två gånger och håll den andra nedtryckt
Tryck snabbt på Multi-Function (Multi-Function) icon knapp tre gånger
Spola tillbaka snabbt genom att trycka på flerfunktionsknappen icon knappen tre gånger och håll den tredje tryckknappen intryckt

Phone call actions Headphones operation
Svara på eller avsluta ett samtal Tryck på flerfunktionen icon en gång
Avvisa ett inkommande samtal Tryck på och håll ned Multi-funktionen icon knappen i två sekunder
Besvara ett andra samtal och parkera det aktuella samtalet Tryck på flerfunktionssfunktionen icon en gång
Avvisa ett andra samtal och stanna kvar på det aktuella samtalet Tryck och håll ned Multi-funktionen icon knappen i två sekunder
Växla mellan två samtal Tryck på flerfunktionsknappen icon två gånger
Aktivera röststyrning håll Multi-Function intryckt icon knappen i tre sekunder
Aktivera röststyrning håll Multi-Function intryckt icon knappen

Obs! Vissa av dessa funktioner kanske inte stöds av alla enheter eller appar

Styra Bluetooth®-uppspelning från Bose Connect-appen:

1. Öppna Bose Connect-appen och anslut produkten
    Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth-produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den
  2. På produktskärmen visas nu trac kinfo under produktbilden, längs med knappen  spela/Pausa längst ned till höger

Bose Connect app product screen

3. Tryck på spårinformationen längst ned på skärmen för att se hela skärmen och spela upp info med hadditional controls: Volume, Play/Pause , Skip Forward, Skip Backward.

Bose Connect app playback screen