Bose QuietComfort® SE Headphones

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Styr uppspelningen

Produktens transportkontroller (dvs. spela upp/pausa, stoppa och hoppa framåt/bakåt) kan styra ljuduppspelningen på den anslutna enheten. Det här är praktiskt när du enkelt vill styra uppspelningen av den anslutna enheten direkt från Bose-produkten.

Kontroller på hörlurarna

Medieuppspelning och volym

Function Headphones operation
Spela upp eller pausa Tryck  en gång på flerfunktionsknappen (mellan volymknapparna)
Ski pforward dubbeltryck på flerfunktionsknappen  (mellan volymknapparna)
Hoppa bakåt Trippel-pres sMulti -function -knappen (finns mellan volymknapparna)
Volym upp Tryck på knappen + . Om du snabbt vill öka volymen håller du ned + -knappen
Volym ned Tryck på knappen – . Om du snabbt vill sänka volymen håller du ned – -knappen

Telefonsamtal

Flerfunktionsknappen sitter på baksidan av den högra öronkåpan. Mikrofonen är placerad nära framsidan av höger öronkåpa. Åtgärdsknappen sitter på baksidan av den vänstra öronkåpan.

Function Headphones operation
Besvara eller avsluta ett samtal Tryck en gång på flerfunktionsknappen (mellan volymknapparna)
Avvisa ett inkommande samtal Tryck på och håll ned flerfunktionsknappen  (mellan volymknapparna) i på sekund
Besvara ett andra samtal och parkera det aktuella samtalet under pågående samtal och ett andra inkommande samtal ringer, tryck på flerfunktionsknappen  (mellan volymknapparna)
Avvisa ett andra samtal och stanna kvar på det aktuella samtalet medan ett samtal pågår och ett andra inkommande samtal ringer, håll flerfunktionsknappen nedtryckt  (mellan volymknapparna) i 1 sekund
Växla mellan två samtal medan två samtal är aktiva, dubbeltryck på flerfunktionsknappen  (mellan volymknapparna)
Skapa ett konferenssamtal medan två samtal är aktiva håller du ned flerfunktionsknappen  (mellan volymknapparna) i 3 sekunder.
Stäng av/slå på ljudet för ett samtal under ett samtal genom att trycka två gånger på åtgärdsknappen
VIKTIGT: Du måste slå på röstmeddelanden för att höra när hörlurarna är avstängda.
Det här stänger inte av mikrofonen på källenheten , bara headsetet. Därför ser du inte mikrofonen avstängd på källenheten.
Obs! Vissa av dessa funktioner kanske inte stöds av alla enheter eller appar

Lägen för brusreducering

Med brusreducering minskas effekten av ej önskvärt ljud vilket ger en tydligare och mer naturtrogen ljudåtergivning. Du kan välja mellan två brusreduceringslägen: Tyst och Uppmärksamt
  • Tyst läge gör att du kan blockera distraktioner med den högsta nivån av brusreducering
  • Uppmärksamt läge ger full transparens så att du hör omgivningen samtidigt som du lyssnar. Välj brusreduceringsläge baserat på dina lyssningsinställningar och din miljö
Om du vill växla mellan tyst läge och medvetet läge trycker du på åtgärdsknappen (på baksidan av vänster öronkåpa).

Åtkomst till röststyrning

Du kan använda hörlurarna för att få tillgång till röststyrning på din mobila enhet och hålla in flerfunktionsknappen (mellan volymknapparna) i 1 sekund.
Obs! Du kan inte aktivera röststyrning medan du är i ett samtal.