90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Intermittent ljud från ett eller flera grupperade trådlösa Bose-ljudsystem

Om du har fler än ett system och ljudet stängs in och ut eller låter hackigt när du spelar upp samma innehåll på två eller flera system kan du försöka med följande:

Återställ de produkter som har problemet.

Information om hur du utför en återställning finns i återställa produkten. (Obs! Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. It is not something that a product should require repeatedly.)

Om det finns ett Ethernet-anslutet system i nätverket väljer du det som huvudsystem innan du skapar en grupp eller sänder till flera system.

När du spelar upp flera system i synk med varandra hanteras synkroniseringen av ljud i alla system av det system som väljs först. Om du väljer ett fast system minskar du först mängden data som ska kommuniceras trådlöst när ett trådlöst system är värd.

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När  adevice är aktivt i nätverket använder de en del av den tillgängliga bandwidt o m routern. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – lik evideo streaming, spel, videosamtal, dat abackups osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Aktivera valfri enhet eller app som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. (Tips! Jag kan inte använda en Ethernet-kabel istället  för Wi-F ito för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Ti sfrigör en trådlös bandbredd för enheter som måste anslutas trådlöst.)

Bluetooth®-källans prestanda kan förbättras genom att systemet ansluts till ett 5 GHz-nätverk, om tillgängligt.

Systemets 2,4 GHz-antenn används för både Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning. Om systemet befinner sig i ett område med lägre Wi-Fi-signalstyrka kan Bluetooth-tillförlitligheten minskas eftersom systemet använder sin 2,4 GHz-antenn för att (1) kontinuerligt pinga routern så att den förblir ansluten och (2) för att kommunicera med Bluetooth-enheten

Om du ansluter systemet till ett 5 GHz-nätverk frigörs 2,4 GHz-antennen för Bluetooth-användning.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet syndar din produkts earea  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill avskräcka från att störa i ei fa-enheten kan du prova att koppla bort strömsladden eller avaktivera Wi-Fi på enheten.  Om problemet är löst när en viss enhet tas bort ska du om  möjligt placera enheten längre bort från produkten.  Om enheten dessutom har en trådlös kanalinställning kan du prova en annan kanal.

Starta om routern.

Routern kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar och ansluter. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet kommer att avbrytas under återställningen.)

Återställ kontrollkonsolen och SoundTouch-adaptern.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Om du använder en router med dubbla band kan du prova att använda routerns andra band.

På routrar som har 2,4 och 5,0 GHz-nätverk kan du försöka ansluta till routerns andra band. Om du till exempel är ansluten till routerns 2,4 GHz-nätverk kan du försöka ansluta till dess 5,0 GHz-nätverk – eller tvärtom. Om problemet bara förekommer på ett band förekommer störningar på det bandet. Försök att minska eller hålla dig borta från potentiella störningskällor (dvs. trådlösa telefoner eller babyvakter på 2,4 GHz) eller, om möjligt, använda bandet utan störningar.

Prova att välja en annan kanal i routerinställningarna.

I fmultipl ewireless device son nätverket kommunicerar på samma kanal, i tcould affecthow effektivt som de apparater kan transmi tand mottar data. Logga in på routern och välj en annan kanal på inställningsmenyn, t.ex. 1, 6 eller 1 1 eftersom svarvar inte stör varandra. Om du inte märker någon skillnad kan du alltid byta tillbaka kanalen.

I routerinställningarna ställer du in dataöverföringshastigheten på den högsta inställningen.

Många router shav ea bandwidt hadjustment för Wi-Fi-nätverket. I menyn för routerinställningar thi soptio nmight b elabeled länkhastighet, flyttninghastighet eller något likartat. E eoptima lsetting för detta alternativ finnas typisk märkt automatiskt, mest bra eller det valbara numeriska alternativet för highs.

Om en Wi-Fi-nätverksförlängare, repeater, Powerline-adapter eller åtkomstpunkt används kan du prova att kringgå den.

Om systemet är anslutet till en av dessa enheter kopplar du bort enheten. Anslut sedan systemet till huvudroutern och försök igen. (Obs! Om enheten är ansluten eftersom systemet befinner sig i ett område med dålig mottagning kan du behöva flytta systemet närmare huvudroutern för att kunna testa.) Om problemet är löst beror det på enheten eller dess inställningar.