90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle 535 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bose SoundTouch-appen hittar inte produkten

Om appen inte kan hitta en högtalare som du redan har lagt till i ditt Bose-konto kan den visa ”sökning” eller ”Ej tillgänglig” när du försöker välja den produkten. Lös problemet genom att försöka med följande:

Se till att du använder Bose SoundTouch-appen.

Det finns flera Bose-appar som är utformade för olika produkter. Produkten fungerar med Bose SoundTouch-appen icon. Mer information finns i Hämta Bose SoundTouch-appen för kompatibla produkter.

Återställ kontrollkonsolen och SoundTouch-adaptern.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Stäng av och slå på Wi-Fi på enheten.

Gå till Wi-Fi-inställningarna på enheten som kör Bose-appen och stäng av Wi-Fi och slå på det igen

Starta om enheten som kör Bose-appen.

Electronics migh behöver startas om från tid till annan för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att driva den devic ecompletely och sedan slå på den igen.

Logga ut från ditt Bose-konto i Bose SoundTouch-appen och logga sedan in igen.

Stäng och öppna Bose-appen igen.

Att stänga en app varierar beroende på enhet och operativsystem. Vanliga metoder för mobila enheter visas nedan:

På iOS-enheter:
  1. Beroende på din iOS-enhet kan du antingen dubbeltrycka på hemknappen eller svepa uppåt från botto mcente rof scree nto visa aktiva eapps
  2. Svep åt vänster eller höger för att hitta den app du vill stänga
  3. Dra uppåt i appen för att stänga den.
På Android-enheter:
  1. På startskärmen håller du ned programikonen
  2. Tryck på App-info i popup-fönstret som visas
  3. På skärmen App Info trycker du på tvinga stopp.

Kontrollera att plats- och nätverksbehörigheter är aktiverade för appen i inställningarna för den mobila enheten.

Platsbehörigheter används av Bose-appen för att identifiera och ställa produkten i kontrast . Om platsinställningarna är inaktiverade för appen fungerar den inte som den ska.
  • För iOS-enheter:
    1. Gå till Inställningar > Sekretess > lokalt nätverk och se till att det inte är inaktiverat för Bose-appen
    2. Gå till Inställningar > Sekretess > platstjänster och se till att det inte är inaktiverat för Bose-appen
  • För Android-enheter trycker du på och håller ned programikonen och trycker sedan på Programinformation i popup-fönstret som visas. På skärmen Programinformation trycker du på behörigheter och ser till att din plats är aktiverad.

I SoundTouch-appen tar du bort systemet och lägger sedan till det igen.

Avinstallera och installera om Bose-appen.

Om ett problem uppstod med e -appen, avinstallera den från enheten, hämta en mudderinstall den och försök igen.

Starta om routern.

Routern kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar och ansluter. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet kommer att avbrytas under återställningen.)

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När  adevice är aktivt i nätverket använder de en del av den tillgängliga bandwidt o m routern. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – lik evideo streaming, spel, videosamtal, dat abackups osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Aktivera valfri enhet eller app som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. (Tips! Jag kan inte använda en Ethernet-kabel istället  för Wi-F ito för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Ti sfrigör en trådlös bandbredd för enheter som måste anslutas trådlöst.)

Om routern sänder mer än ett nätverk (dvs. 2,4 GHz, 5 GHz, Gäst) ger nätverken olika namn.

Många routrar sänder flera nätverk, t.ex. ett 2,4 GHz-nätverk, ett 5 GHz-nätverk och ett gästnätverk. Om du ser flera nätverk med samma namn när du ansluter en enhet till Wi-Fi kanske vissa enheter inte är anslutna till det förväntade nätverket.

I routerinställningarna kan du försöka med att tillfälligt avaktivera 5 GHz-nätverket och gästnätverket. Om problemet är löst genom att endast använda 2,4 GHz-nätverket byter du namn på nätverket på 5 GHz och gästnätverket till något annat än 2,4 GHz-nätverket (dvs. MyNetwork2G , MyNetwork5G. Och MyNetworkGuest). Med hjälp av kan du och dina enheter identifiera rätt nätverk. (Tips! Om du namnger ett nätverk måste alla enheter som har anslutits till det tidigare nätverksnamnet återanslutas till det nya nätverksnamnet på menyn för enhetsinställningar.)

Om Wi-Fi-nätverket använder en nätverksförlängare (dvs. en repeater, en powerline-adapter eller en åtkomstpunkt) kan du prova att kringgå den.

Nätverkextenders finnas typisk användning dfor nätverk som täcker en stor area o rt -oprove areor o fpoo rreception. Om du vill kontrollera om problemet är relaterat till extendern kan du prova att tillfälligt kringgå eller koppla bort den. Om du behöver extendern eftersom produkten befinner sig i ett område med dålig mottagning kan du kontrollera detta genom att flytta produkten närmare huvudroutern. Jag arbetar med att driva en maskin som är ansluten till huvudroutern utan extendern, problemet är relaterat till extendern (dvs. inställningar eller placering).

På routerns inställningsmeny kan du prova att ställa in nätverkskrypteringstypen på WPA2.

Logga in på routern och se till att du har en nätverkssäkerhet eller ett krypteringsalternativ på inställningsmenyn . Ställ endast in thi still WPA2 (andra alternativ kan vara WPA eller WPA/WPA2 Mixed).  Om WPA2 förbättrar prestanda ska du använda WPA2 A sfor-routerkryptering. Om du inte märker någon skillnad när du använder den här inställningen kan du växla tillbaka till föregående inställning. (Obs! Jag växlar till WPA2 och andra trådlösa enheter i nätverket har inte stöd  för WPA2, de har inte längre någon anslutning till nätverket. Det är vanligare med äldre Wi-Fi-enheter.)

I routerinställningarna kan du prova att avaktivera läget för trådlös isolering, läget för trådlös åtkomstpunkt eller läget för åtkomstpunkt.

Logga in på routern och leta efter en med  beteckningen åtkomstpunkt/AP-läge, trådlöst isoleringsläge eller trådlöst AP-läge. Den kan finnas på menyn för trådlösa inställningar. Om alternativet är aktiverat kan du försöka med att avaktivera det. Om det inte finns någon förbättring kan du alltid växla tillbaka till den tidigare inställningen.

Kontrollera om problemet är relaterat till routerns brandväggskonfiguration.

VIKTIGT: Brandväggar ger skydd mellan nätverk och Internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera brandväggen eller inte. Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
Logga in på routern och   , i ndra route rsettings, disabbl ethe route rfirewall. Om prestandan förbättras när brandväggen är avaktiverad  bör du använda den till att konfigurera efirewall. Ominstallera brandväggen, ngranska de tillgängliga brandväggsinställningarna i routermenyn.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet syndar din produkts earea  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill avskräcka från att störa i ei fa-enheten kan du prova att koppla bort strömsladden eller avaktivera Wi-Fi på enheten.  Om problemet är löst när en viss enhet tas bort ska du om  möjligt placera enheten längre bort från produkten.  Om enheten dessutom har en trådlös kanalinställning kan du prova en annan kanal.

Om du använder Mac/PC-appen eller ett musikbibliotek som är lagrat på en dator ska du kontrollera om problemet är relaterat till datorns säkerhetskonfiguration.

VIKTIGT: Du datorsäkerhetsoftwaren skaffar beskydd emellan nyour nätverk och internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera säkerhetsprogramvaran.  Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
På datorn avaktiverar du tillfälligt alla brandväggar eller säkerhetsprogram en i taget. Om prestandan förbättras när en av dem inaktiveras kan problemet vara relaterat till konfigurationen av den programvaran. Återaktivera all säkerhetsprogramvara som du har inaktiverat. I inställningarna för programvaran som påverkar prestanda lägger du sedan till SoundTouch-appen och SoundTouch-musikservern som program som programvaran inte ska blockera.

Om du använder PC/Mac-appen kan du lägga till undantag för SoundTouch i ett antivirus- eller brandväggsprogram.

Om e-brandväggs- eller säkerhetsprogramvaran på datorn uppmanar dig att tillåta åtkomst till SoundTouch ska du tillåta åtkomst. Om du nekar åtkomst kommer SoundTouch-systemet och programvarufunktionerna att vara begränsade. Om du redan har nekat åtkomst kan du prova att avinstallera SoundTouch-appen, installera om den och sedan tillåta åtkomst när du uppmanas till det när du har öppnat appen igen. Om du inte uppmanas att göra det går du till inställningarna i säkerhetsprogramvaran och lägger till SoundTouch-appen och SoundTouch-musikservern som program som inte ska blockeras av programvaran.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.