SoundTouch® 30 system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att komma åt vissa spår i musikbiblioteket

Om några av musikspåren i musikbiblioteket inte fungerar som de ska kan du lösa problemet genom att följa de här stegen.

Om spår eller spellistor nyligen har lagts till synkroniserar du musikbiblioteket.

Musikbiblioteket synkroniserar automatiskt om var 15:e minut för att söka efter ändringar. Vid behov kan en synkronisering startas manuellt när som helst. Mer information finns i Synkronisera musikbiblioteket.

Sök efter spåret i iTunes och se till att det går att spela.

Leta reda på spåret i biblioteket med hjälp av sökrutan. Om mer än en version av spåret hittas, se till att alla versioner spelas upp. Versioner av spåret som inte spelas ska antingen hittas av iTunes eller tas bort från iTunes. Om spåret tas bort måste biblioteket synkroniseras innan ändringen i återspeglas i programmet. Mer information finns i Synkronisera musikbiblioteket.

Om filen är en iTunes-ljudbok ändrar du filtillägget till .m4a.

Hitta filen iTunes audiobook och ändra sedan filtillägget .m4b till .m4a. Mer information finns i spela upp iTunes-ljudböcker via SoundTouch.

Om iTunes används för att hantera biblioteket kontrollerar du om spåren finns i molnet.

I iTunes letar du upp kolumnen som har en molnikon icon som kolumnrubrik. Om du inte ser det högerklickar du på en kolumnrubrik (Windows) eller väljer Visa > Visa alternativ (Mac), alternativet nvälj hämtning av e iCloud . Alla spår som har en molnikon i molnkolumnen spelas inte upp av SoundTouch-appen eftersom filen inte lagras på datorn. Du kan klicka på Cloud downloa dicon icon Nästa t dessa spår för att ladda ner dem till datorn så att SoundTouch-appen kan spela upp dem. När du har hämtat det uppdaterar du biblioteket. Mer information finns i Synkronisera musikbiblioteket.

För iTunes-bibliotek går du till iTunes-inställningarna och aktiverar delning av ditt bibliotek med andra program.

Öppna iTunes och gå till Inställningar > Avanceratoch markera sedan Dela iTunes Library XML med andra program. Om det här alternativet inte är markerat hittar inte andra program – som SoundTouch – ditt iTunes-bibliotek. (Obs! Det här alternativet är tillgängligt i iTunes version 12.2 eller senare.)