90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Produkten slutade fungera efter uppdatering

Om produkten inte svarar eller om du inte längre kan använda den som förväntat efter att en uppdatering har installerats kan du prova följande:

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.

Försök installera uppdateringen igen.

Om en uppdatering inte slutförs kan du försöka installera uppdateringen igen. Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara.

Den trådlösa SoundTouch-adaptern kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan SoundTouch-adaptern behöva service. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.