SoundTouch® 130 hemmabiosystem

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Using the SoundTouch app

Med Bose SoundTouch-appen kan du styra produkten, välja musik, ändra inställningar med mera. På så sätt kan du enkelt konfigurera produkten så att den fungerar bäst för dig.

Använda SoundTouch-appen:

Med den kostnadsfria SoundTouch-appen kan du använda datorn eller den mobila enheten som fjärrkontroll för SoundTouch-systemen. Hantera systeminställningar, utforska lokala och globala internetradiokanaler, ställa in och ändra förinställningar, strömma musik, visa vad som spelas och mycket mer.

App-översikt

Du kommer igång genom att trycka på menyikonen längst upp till vänster.

App menu button

På menyn kan du göra följande:
  • Visa nyligen spelat innehåll
  • Välj en musiktjänst som du har länk till ditt konto
  • Lägg till en musiktjänst
  • Ändra systeminställningarna
  • Lämna feedback om appen eller din SoundTouch-upplevelse
  • Få hjälp med att använda dina produkter med appen

Översikt över inställningsmenyn

Om du vill komma åt inställningarna trycker du på menyikonen uppe till vänster och sedan på Inställningar.

App menu button

App menu selections

Du kan välja följande:
  • Konto: Ändra användarnamn och lösenord, logga ut, ta bort ditt konto
  • Lägg till eller återanslut högtalare: Lägg till ett nytt system i ditt konto eller anslut ett befintligt system till ett annat trådlöst nätverk – eller till samma trådlösa nätverk efter att ett nätverkslösenord har ändrats
  • Högtalarinställningar: Lägg till system, uppdatera systemprogramvara, anslut via Bluetooth® eller justera systeminställningar (dvs. språk, klocka för aktuellt system osv.)
  • Musiktjänster: Lägg till musiktjänster och -källor till ditt SoundTouch-konto
  • Hjälp: Visa ap pintro-skärmarna och produkthjälpen
  • Om: Visa systeminformation, t.ex. IP- och MAC-adress, programvaruversion, SoundTouch-appversion och licensinformation

App settings menu