CineMate 220 home cinema system

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta SoundTouch™-kontrollen

Ta reda på hur du kopplar en SoundTouch-handkontroll till ditt system. På så sätt kan du enkelt styra din syste med den e ekonomtrollern som fjärrkontroll.

Anslut SoundTouch-kontrollen till ett SoundTouch-system.

Du kan ansluta en SoundTouch-handkontroll till ett kompatibelt SoundTouch-system.
  1. I SoundTouch-appen väljer du Meny > Inställningar > Högtalarinställningar
  2. Välj det system som ska anslutas till SoundTouch-kontrollen
  3. VÄLJ ANSLUT SOUNDTOUCH-KONTROLLEN

Soundtouch App Speaker Details Screen

4. När du uppmanas av appen sätter du batterier i styrenheten.
Jag fthe controlle rdoesn 'twor kright away, jag tmight att vara icke-funktionell under en period whil eit update sit ssoftware. Det kan ta flera minuter.