Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Logga in och ut från ett Bose SoundTouch-konto

Ta reda på hur du loggar in eller ut från ett konto med Bose SoundTouch-appen.

Logga in på och ut från ett SoundTouch-konto:

Så här loggar du in på ett nytt konto:

1. Öppna appen
  2. Välj Logga in på befintligt konto
  3. Ange e-postadress och lösenord för kontot.

Om du vill logga in på ett konto som du använde tidigare

• När du öppnar appen loggar jag med tautomatiskt in på det konto du senast använde
  • Om du inte är inloggad och appen hittar system som är länkade till andra konton som du har använt i nätverket visas dessa konton. Tryck bara på en för att logga in

Loggar ut

1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen längst upp till vänster
  2. Välj Inställningar > konto
  3. Välj SIGNERA OU toch bekräfta när du uppmanas att göra det.