90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

System software download started but will not complete

Om en systemuppdatering startade med nedladdning men fastnar eller inte slutfördes kan du försöka med följande:

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När  adevice är aktivt i nätverket använder de en del av den tillgängliga bandwidt o m routern. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – lik evideo streaming, spel, videosamtal, dat abackups osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Aktivera valfri enhet eller app som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. (Tips! Jag kan inte använda en Ethernet-kabel istället  för Wi-F ito för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Ti sfrigör en trådlös bandbredd för enheter som måste anslutas trådlöst.)

Se till att SoundTouch-adaptern som är ansluten till produkten är inom routerns räckvidd.

Om produkten är trådlöst ansluten till routern ska du se till att den befinner sig i ett område med bra Wi-Fi-signal.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet syndar din produkts earea  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill avskräcka från att störa i ei fa-enheten kan du prova att koppla bort strömsladden eller avaktivera Wi-Fi på enheten.  Om problemet är löst när en viss enhet tas bort ska du om  möjligt placera enheten längre bort från produkten.  Om enheten dessutom har en trådlös kanalinställning kan du prova en annan kanal.

Starta om routern.

Routern kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar och ansluter. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet kommer att avbrytas under återställningen.)

Prova att uppdatera produkten med hjälp av en annan tillgänglig alternativ uppdateringsmetod.

Jag har en särskild uppdatering för er rproduct isn' tinstalling som väntat, det finns alternativa sätt att inte installera den. Försök med de olika uppdateringsmetoderna för att inte ändra tonen. Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara.

Prova att ansluta produkten till routern med en Ethernet-kabel.

Om produkten fungerar när du använder en trådbunden nätverksanslutning är problemet relaterat till konfigurationen av det trådlösa nätverket. Om du inte behöver använda en trådlös anslutning kan du använda en trådbunden anslutning. Mer information finns i Konfigurera produkten.