SoundTouch 30 trådlös högtalare

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ta bort ett system från ditt Bose SoundTouch-konto

Du kan ta bort ett system som du tidigare har lagt till i ditt SoundTouch-konto. På så sätt kan du organisera din app genom att ta bort det system du inte längre använder.

Så här tar du bort ett system från kontot:

1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

Menu button in upper-left

2. Välj Inställningar > Högtalarinställningar > och välj det system du vill ta bort

App menu  Settings menu
    Speaker list

3. Välj TA BORT HÖGTALARE

Speaker details

4. Välj TA BORT för att bekräfta

Remove speaker prompt