Lifestyle® 235 system III

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Meddelandet "ett nytt nätverksgränssnitt har upptäckts" visas

Mac-användare kan se det här meddelandet om datorn identifierar Bose-systemet innan Bose-appen gör det. Om detta inträffar försöker du med följande:

Slutför konfigurationen med hjälp av metoden alternativ inställning.

macOS network interface prompt

Mac-användare kan få det här meddelandet när de ansluter systemet till datorn via USB eftersom dess Wi-Fi-nätverksfunktioner har identifierats innan appen ser systemet. Om detta inträffar är den enklaste lösningen att slutföra installationen med en mobil enhet istället, om sådan finns.

Om inte väljer du att inte konfigurera nätverksgränssnittet och öppnar sedan SoundTouch-appen och försöker konfigurera som vanligt. Om installationen misslyckas försöker du med den alternativa konfigurationsmetoden. Mer information finns i ansluta till ett Wi-Fi-nätverk.