90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Meddelandet "ett nytt nätverksgränssnitt har upptäckts" visas

Mac-användare kan se det här meddelandet om datorn identifierar Bose-systemet innan Bose-appen gör det. Om detta inträffar försöker du med följande:

Slutför installationen med hjälp av den alternativa installationsmetoden.

macOS network interface prompt

Mac-användare kan få det här meddelandet när de ansluter systemet till datorn via USB eftersom dess funktioner för Wi-Fi-nätverk har identifierats innan programmet ser systemet. Om detta inträffar är den enklaste lösningen att slutföra installationen med en mobil enhet i stället, om det är tillgängligt.

Om inte väljer du att inte konfigurera nätverksgränssnittet, öppnar SoundTouch-appen och försöker konfigurera på vanligt sätt. Om installationen misslyckas försöker du med den alternativa installationsmetoden. Mer information finns i ansluta till ett Wi-Fi-nätverk.