Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra högtalarläge

Systemet kan ställas in för uppspelning från 2, 3 eller 5 högtalare. Detta är användbart till exempel för att spela upp stereoljud (dvs. En CD) på två högtalare som det ursprungligen var tänkt. Det är också användbart i situationer när du inte kan ansluta alla fem högtalarna till ditt system.

Så här ändrar du högtalarlägen:

1. Sätt på TV:n.
  2. Välj den TV-videoingång som ansluter till systemet.
  3. Tryck på mer på fjärrkontrollen
  4. Tryck på höger för att markera ikonen alternativ
  5. Tryck på OK
  6. Tryck på upp eller ned för att markera Högtalare
  7. Tryck på vänster eller höger för att välja: Stereo (2), Front (3) eller Surround (5)
  8. Tryck på Exit (Avsluta) för att stänga menyn