90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta namn på ett system

Du kan välja eller ange ett annat namn för produkten. Detta är till exempel användbart om du har flera system. Du kan ge dem namnet på rummet de är i för att hjälpa dem att skilja mellan dem i appen.

Ändra ett systemnamn från SoundTouch-appen:

1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen längst upp till vänster

2. Välj Inställningar > Högtalarinställningar och det nsec th esystem som du vill byta namn på

3. Tryck eller klicka i fältet Högtalarnamn för att ändra systemnamnet.