SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingen albumkonst visas i SoundTouch-appen för musikbiblioteket spår

SoundTouch-appen kan visa albumomslag för låtarna i ditt lagrade musikbibliotek. Om albumomslag inte visas kan du försöka med följande:

Albumomslag visas inte

Information om hur du visar skivomslaget för det spår som spelas upp finns i appen.

För datormusikbibliotek måste albumomslag associeras med varje albumspår.

Albumomslag måste bäddas in i enskilda ljudfiler för att kunna visas i SoundTouch-appen. Om du vill bädda in bilder använder du det program du använder för att hantera biblioteket. (dvs. ITunes, Windows mediaspelare etc.)

För musikbibliotek på NAS-enheter kan du bestämma hur enheten ska läsa albuminformation.

Olika NAS-enheter har olika funktioner i sina musikservrar. För albumomslag kan vissa läsa konst som är inbäddad i mediefiler, medan andra kan behöva en albumbild i albummappen. Se dokumentationen till NAS-enheten för att avgöra vad som behövs för att musikservern ska kunna läsa albumomslag

Om du spelar upp ett musikbibliotek i Windows Media Player visas eventuellt inte albumomslag i SoundTouch-appen.

Skivomslag för musik som strömmas från ett musikbibliotek i Windows Media Player som är kopplat  till ditt SoundTouch-konto kanske inte visas ykorrent – eller alls – i SoundTouch-appen.

Om bilder har lagts till i filen efter att den indexerats av SoundTouch-musikservern synkroniserar du musikbiblioteket.

Innehållet i musikbiblioteket synkroniseras automatiskt var 15:e minut. Vid behov kan en synkronisering också startas manuellt när som helst. Mer information finns i Synkronisera musikbiblioteket.

Ta bort och lägg till musikbiblioteket igen.