SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra språk för röstanvisningar

Produkten har flera olika språkval för röstmeddelanden så att du kan höra hörbara meddelanden från produkten på önskat språk.

Förinstallerade språk för röstmeddelanden

Engelska • tyska • Koreanska • svenska • polska • Spanska • Mandarin • italienska • nederländska • franska • Japanska • portugisiska • ryska

Så här väljer du ett språk för röstuppmaningar:

1. Sätt öronsnäckorna i öronen och slå på dem.
  2. Håll samtidigt knapparna Volym + och Volym –intryckt tills du hör en röstprompt
  3. Tryck på Volym + eller Volym – för att bläddra genom tillgängliga språk (engelska, spanska, franska, tyska, mandarin, Japanska, koreanska, italienska, portugisiska, nederländska eller svenska)
  4. När du hör önskat språk håller du ned den mellersta multifunktionen icon för att välja den.

Så här väljer du ett språk för produktröstmeddelanden med Bose Connect-appen:

1. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth®-produkter

2. Tryck på ikonen Inställningar för att visa produktinställningarna
    Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth-produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den och sedan trycka på Inställningar

3. Tryck på Röstmeddelandespråk

4. Välj ett språk.