Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda flera Bluetooth®-anslutningar

Multi-point är en funktion som gör att produkten kan ansluta till fler än en Bluetooth-enhet. Det är praktiskt att växla mellan två smartphones utan att koppla från och återansluta varje gång.

Hantering av flera anslutningar

När hörlurarna är aktiverade ansluter de automatiskt till de två enheter som de anslutits till senast. När två enheter är aktivt anslutna kan du spela musik från båda enheterna. Om du vill växla mellan anslutna enheter pausar du den första enheten och spelar upp musik från den andra.

Växla mellan anslutna enheter
Så här spelar du upp musik från en enhet i hörlursminnet som inte är anslutet för tillfället:
  1. Skjut strömbrytaren hela vägen till höger om Bluetooth®-symbolen och släpp den för att höra vilka enheter som är anslutna.
  2. Inom tre sekunder skjuter du strömbrytaren hela vägen till höger till Bluetooth-symbolen och släpper den igen för att ansluta till nästa ihopparade enhet.
  3. Upprepa steg 2 tills du hör rätt enhetsnamn.