S1 Pro system

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda flera Bluetooth®-anslutningar

Multi-point är en funktion som gör att produkten kan ansluta till fler än en Bluetooth-enhet. Det är praktiskt att växla mellan två smartphones utan att koppla från och återansluta varje gång.

Så här ansluter du en Bluetooth®-enhet med Bose Connect-appen:

1. Aktivera Bluetooth på den enhet du vill ansluta
  2. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth-enheter

3. Tryck på Bluetooth -ikonen t avie wyour Bluetooth Connections
    Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth-produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den och sedan trycka på Bluetooth -ikonen

4. Anslut  enenhet:
    • Använd knapparna för att ansluta eller koppla bort  endevic som du tidigare har anslutit
    • Om du vill ansluta en ny enhet trycker du på ANSLUT NY ENHET: Appen instruerar dig att öppna Bluetooth-inställningarna för den enhet du vill ansluta en dselect Bose-produkt