SoundLink® Mini Bluetooth®-högtalare II

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda flera Bluetooth®-anslutningar

Multi-point är en funktion som gör att produkten kan ansluta till fler än en Bluetooth-enhet. Det är praktiskt att växla mellan två smartphones utan att koppla från och återansluta varje gång.

Så här växlar du mellan två olika anslutna Bluetooth®-enheter:

När högtalaren är påslagen ansluts den automatiskt till de två senast anslutna enheterna (om de är på och inom räckhåll). När två enheter är anslutna kan du spela upp musik från någon av enheterna genom att pausa den första enheten och sedan spela in gfrån den andra. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.