SoundSport Free trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda flera Bluetooth®-anslutningar

Multi-point är en funktion som gör att produkten kan ansluta till fler än en Bluetooth-enhet. Det är praktiskt att växla mellan två smartphones utan att koppla från och återansluta varje gång.

Ansluta ytterligare enheter:

Medan andra Bluetooth®-aktiverade Bose-produkter vanligtvis kommer ihåg åtta enheter kommer den här produkten ihåg sju enheter (den åttonde minnesplatsen är reserverad för den vänstra öronsnäckan). Endast en enhet kan anslutas åt gången. Det går inte att använda flerpunktsanslutningar.

Så här återansluter du en mobil enhet som är lagrad i ihopparningslistan för hörlurar:

1. Tryck på Bluetooth®-knappen för att höra vilken mobil enhet som är ansluten.
  2. Tryck på Bluetooth-knappen igen inom tre sekunder för att ansluta till nästa mobila enhet i ihopparningslistan för hörlurar. Upprepa tills du hör rätt enhetsnamn.
  3. Spela upp ljudet i den anslutna mobila enheten.