SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda flera Bluetooth®-anslutningar

Multi-point är en funktion som gör att produkten kan ansluta till fler än en Bluetooth-enhet. Det är praktiskt att växla mellan två smartphones utan att koppla från och återansluta varje gång.

Hantering av flera anslutningar

När hörlurarna är aktiverade ansluter de automatiskt till de två enheter som de anslutits till senast. När två enheter är aktivt anslutna kan du spela musik från båda enheterna. Om du vill växla mellan anslutna enheter pausar du den första enheten och spelar upp musik från den andra.

Växla mellan ihopparade enheter
Så här spelar du upp musik från en enhet i hörlursminnet som inte är ansluten:
  1. Tryck på strömbrytaren för att höra vilka enheter som för närvarande är anslutna.
  2. Inom tre sekunder trycker du på strömbrytaren igen för att ansluta till nästa ihopparade enhet i listan för ihopparning av hörlurar.
  3. Repeat step 2 until you hear the correct device name.
Röstanvisningar måste vara på för att använda funktionen. Se Aktivera eller inaktivera röstmeddelanden för att återaktivera den här funktionen.

Ansluta flera Bluetooth®-enheter med Bose Connect-appen:

1. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth-enheter

2. Under bilden på produkten trycker du på Bluetooth -ikonen
    Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth-produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den och sedan trycka på Bluetooth -ikonen

3. Anslut tidigare anslutna enheter med hjälp av växlingsknappen bredvid enhetsnamnet eller tryck PÅ ANSLUT NY ENHET för att ansluta en ny enhet. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet

Anslutna enheter visas under AKTUELL

På produktskärmen visas en 2 bredvid Bluetooth -ikonen när två enheter är anslutna.

Så här ansluter du en Bluetooth®-enhet med Bose Connect-appen:

1. Aktivera Bluetooth på den enhet du vill ansluta
  2. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth-enheter

3. Tryck på Bluetooth -ikonen t avie wyour Bluetooth Connections
    Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth-produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den och sedan trycka på Bluetooth -ikonen

4. Anslut  enenhet:
    • Använd knapparna för att ansluta eller koppla bort  endevic som du tidigare har anslutit
    • Om du vill ansluta en ny enhet trycker du på ANSLUT NY ENHET: Appen instruerar dig att öppna Bluetooth-inställningarna för den enhet du vill ansluta en dselect Bose-produkt