Lifestyle® SoundTouch® 525 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera volymnivån för de bakre surroundhögtalarna

Volymnivån för de båda bakre surroundhögtalarna kan justeras oberoende av de främre högtalarna. Detta är användbart om du till exempel vill höja eller sänka ljudet från de bakre högtalarna.

Så här vrider du upp eller ned surroundhögtalarnivån:

1. Tryck på knappen mer på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra åt höger till alternativoch tryck sedan på OK
  3. Bläddra uppåt eller nedåt och välj bakre högtalare
  4. Bläddra åt vänster eller höger för att välja en settenn gfrån -10 till +6
  5. Tryck på EXI tbutton för att öppna menyn.