Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett Spotify-konto

Du kan lägga till musiktjänster på ditt Bose-konto för att få tillgång till en mängd olika strömmade innehåll. Tillgängligheten för musiktjänsten varierar beroende på region.

Lägg till ett Spotify-konto.

Saker att veta

• Du kan lägga in flera Spotify-konton på ditt Bose-konto. Välj   Spotify i Bose-appen och tryck sedan på e-postadressen för Spotify accoun tyou want t ouse
  • Befintliga Spotify-konton som använder din Facebook-inloggning kan läggas till i Bose-appen
  • Om du vill skapa ett nytt konto med en Facebook-inloggning går du till Spotify-appen eller -webbplatsen, skapar kontot och öppnar sedan Bose-appen och loggar in på det konto du skapade
  • Spotify Premium och Spotify Free-konton kan läggas till. Gratis konto sare Limited t opersonalized spellistor baserat på dina lyssningsvanor; ycannot bläddra innehåll, skapa spellistor eller ski pand upprepa spår

För att lägga till ett konto

1. I Bose Music-appen trycker du på ikonen My Bose icon uppe till vänster
    Tips! Om du inte ser ikonen, ta pa-produkt för att välja den, leta sedan efter ikonen
  2. Tryck på ikonen Mitt konto icon
  3. Tryck på hantera musiktjänster
  4. Tryck på Lägg till ny tjänst
  5. Bläddra till och tryck på Spotify -ikonen
  6. Följ instruktionerna i appen för att  skapa ditt Spotify-konto
    Tips! Standardwebbläsaren på din enhet kan vara öppen för att kompla elogin via Spotify
  7. Tryck på klar med tjänster.