Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kompatibilitetsinformation för Bose onlineproduktuppdateringsprogrammet

Du kan använda Bose-produktuppdateringen på btu.Bose.com för att uppdatera kompatibla Bose-produkter. Det här webbaserade uppdateringsprogrammet är ett enkelt sätt att hålla produkten uppdaterad med de senaste funktionerna och förbättringarna. Ta reda på vilka datorer och webbläsare som är kompatibla med uppdateringsprogrammet.

Krav för Bose Updater:

Om du vill använda Bose-uppdateringsprogrammet använder du ett kompatibelt datorroperationssystem och en webbläsare. Även om andra operativsystem och webbläsare kan fungera är uppdateringsprogrammet utformat för de som anges nedan.

Kompatibla operativsystem

• Windows 10
  • MacOS (de senaste två versionerna)

Compatbile-webbläsare

• Chrome
  • Kant
  • Firefox
Om du vill ha hjälp med att uppdatera produkten kan du se Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara.