Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller stänga av HDMI-CEC

CEC (Consumer Electronics Controls) är ett sätt att kommunicera och använda enheter som är anslutna med HDMI-kablar. Med den här funktionen kan en enhet styra grundläggande funktioner i en annan enhet, t.ex. stänga av en enhet eller ändra den valda ingången på en TV.

Slå på eller av HDMI-CEC.

1. Tryck på ikonen Inställningar i Bose Music-appen icon i det övre högra hörnet.
    Tips! Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet väljer du önskad produkt.
  2. Bläddra ned till avsnittet ström och välj sedan Avancerad CEC.

3. Tryck på cirkeln bredvid önskat alternativ för att välja det:
    • : Aktiverar CEC (standardinställning).
    • Alternativ 2: Det här alternativet löser de flesta CEC-relaterade problem med äldre enheter. Prova den här inställningen om du inte kan styra eller uppleva oväntad kontroll med vissa enheter.
    • Alternativ 3: Används när en TV inte skickar det förväntade kommandot för påslagning när den slås på.
    • Alternativ 4: Används när en TV inte skickar ljud till soundbaren eller när TV:n spelar upp ljud via högtalarna istället för i soundbaren.
    • Alternativ 5: Används när HDMI-anslutningen till TV:n bryts och ljudet inte återkommer efter återanslutning.
    • Alternativ 6: Används när en TV (eller annan HDMI-ansluten enhet) slås på igen strax efter att den stängts av.
    • Alternativ 7: Används när TV:n inte skickar det förväntade kommandot för påslagning och TV:n inte svarar som den ska när den är avstängd.
    • Av: Avaktiverar CEC.
    advanced CEC screen

4. När du är klar trycker du på bakåtpilen i det övre vänstra hörnet för att återgå till föregående skärm och sedan på X för att stänga menyn Inställningar.