Hemmabiosystemet SoundTouch® 520

Försäljning från 2015 – 2017

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Meddelandet " KÄLLA› ingen signal" visas

Det här meddelandet visas när ljud- och/eller videosignal inte upptäcks från den anslutna enheten. Lös problemet genom att försöka med följande:

Kontrollera att källenheten är påslagen.

Slå på enheten genom att använda strömbrytaren i kontrollramen. Om enheten inte startar läser du Programmera fjärrkontrollen.

Kontrollera ljudinställningarna för den anslutna enheten.

Många enheter med digitala audi -relaterade menyalternativ, t.ex. samplingsfrekvenser för flerkanalssand . På enhetsmenyn letar du efter ljud- eller ljudalternativ och väljer Dolby Digital 5.1 om det finns tillgängligt. Om det finns ett alternativ för samplingsfrekvens kontrollerar du att systemet stöder den valda samplingsfrekvensen. (Tips: Om du är osäker på vad du ska välja ska 44,1 kHz b espuporteras. Mer information om samplingsfrekvenser som stöds finns i specifikationerna för din produkt.)

Om en enhet är ansluten till TV:n och sedan ljudet från TV:n är anslutet till systemet vrider du upp både enhetens och TV:ns volymkontroller.

Vissa TV-apparater har en volymkontroll på enheten eller på enhetsmenyn. Se till att både enheten och T Vvolum econtrols är inställda på maxvärdet. Kontrollera sedan den totala volymen med Bose-systemet. (Tips: Vissa TV-apparater har en volymkontroll i sina menyinställningar. Titta på menyn för att se vilka ljud-/substantivinställningar som ska justeras. En vanlig inställning i san-ljudutgång som kan ställas in på fast.)

Återställ systemet

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Försök ansluta en annan ljudenhet.

Om tillgängligt, anslut anothe raudi odevic eusing the sam ecables och anslutning för att avgöra om problemet är relaterat till den första enheten eller dess inställningar.

Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.