90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Fastställa IP-adressen

En IP-adress är en uppsättning nummer som en produkt använder för att kommunicera i ett nätverk. Den här adressen kan vara användbar vid avancerad installation eller felsökning.

Använd en av dessa metoder för att fastställa systemets IP-adress:

Använda SoundTouch-appen

1. Tryck på menyikonen i det övre vänstra hörnet
  2. Välj Inställningar och sedan om
  3. Välj önskat system
  4. På skärmen Högtalarinformation som visas kopierar du numret under rubriken IP-adress

Använda en Mac eller PC

1. Kör Terminal (Mac) eller Kommandotolken (Windows) på en dator som är ansluten till samma nätverk som systemet
  2. Ange kommandot arp –a för att visa en lista över IP-adresser i nätverket och deras associerade MAC-adresser
  3. Identifiera systemet med hjälp av dess MAC-adress och kopiera sedan den IP-adress som är kopplad till det. Om två IP-adresser visas kopierar du båda
    Tips! Även om det inte finns något angivet format för en Bose MAC-adress, börjar vissa gemensamma adresser med 00-0C-8A eller 08-DF-1F (serie i), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Eller 54-4A-16 (serie III)

Använda routerns inställningsmeny

1. Logga in på routerns inställningsmeny
  2. Navigera till tabellen IP-adress
  3. Identifiera systemet med hjälp av dess MAC-adress och kopiera sedan den IP-adress som är kopplad till det. Om två IP-adresser visas kopierar du båda
    Tips! Även om det inte finns något angivet format för en Bose MAC-adress, börjar vissa gemensamma adresser med 00-0C-8A eller 08-DF-1F (serie i), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Eller 54-4A-16 (serie III)