SoundTouch® 220 Hemmabiosystemet

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

"Fel: Meddelandet "Call Bose" visas under SoundTouch-installationen

Det här meddelandet kan visas om det är problem med kommunikationen med den anslutna SoundTouch-adaptern. Lös problemet genom att försöka med följande:

Ta bort SoundTouch-adaptern

Koppla bort SoundTouch-adaptern från kontrollkonsolen.

Återställ kontrollkonsolen.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Anslut SoundTouch-adaptern igen och fortsätt installationen.

Återanslut SoundTouch-adaptern och fortsätt med installationsprocessen. Mer information om hur du konfigurerar SoundTouch-delen av systemet finns i Konfigurera produkten.